vi-blanc-de-negres

Clot d’encís blanc de negres

Raïm: 100% Garnatxa blanca

Ecològic

Zona: Terra Alta, sud de Catalunya.

Denominació d’Origen: DO Terra Alta

Producció Limitada

Nota de tast:

Color molt pàl·lid amb matisos acerats. Aroma fruitat amb notes dominants de fruites
blanques, cítriques i d’os, i matisos de fruites vermelles com la cirera i la magrana. En boca
és molt sec i té cos, però és fresc i equilibrat.

 
En aquest vi l’Agrícola Sant Josep conjuga els valors característics de la marca Clot d’encís,
contemporaneïtat i qualitat, vigents des del 1996, amb la modernitat i la innovació. És un vi
purament mediterrani, capaç d’evocar el cos i el sabor dels Terra Alta blancs de sempre. S’obté
exclusivament a partir de vinyes seleccionades de la varietat garnatxa. La verema es selecciona i es
cull a mà. S’elabora a partir del most flor, obtingut sense pressió i procurant evitar el contacte amb
les pells de les baies del raïm. La resta del procés segueix les pautes d’una vinificació tradicional en
blanc. La fermentació té lloc en condicions controlades a una temperatura entre 15 i 17o C. El vi
reposa al celler en dipòsit, s’estabilitza suament i s’embotella durant les primeres setmanes de
l’any.