vendrell-olivella-original-brut-nature

Vendrell Olivella Original Brut Nature

Raïm: 52% Xarel·lo, 30% Macabeu i un 18% Parellada

Zona: Vendrell

Denominació d’Origen:D.O. Cava

Cava artesanal sorgit de la selecció dels millors terrers de les vinyes més velles (uns 70
anys) de la finca Mas Gomà i d’un cupatge meticulós de les varietats de Xarel·lo,
Macabeu i Parellada. Verema manual té una criança mínima de 40
mesos a la cava. Únic per la seva complexitat, una estructura elegant i la seva
persistència final. Producte que tots els amants del cava saben valorar, apreciar i
estimar, sobretot aquells que els àpats més importants del dia el gaudeixen amb un
bon cava

Aparença: Net i brillant, color groc pàl·lid. Bombolles fines i persistents
formen un magnífic rosari i una corona estable.

Nas: malgrat la seva llarga criança, són encara presents notes cítriques i de
menta. Aquestes notes fresques es combinen amb l’aroma del seu procés
d’envelliment com fruïts secs i torrats. Com a resultat ens dóna una gran
complexitat i un equilibri impressionant.

Paladar: delicades bombolles que es fonen a la boca. Els efectes de
l’envelliment es barregen amb fruites, torrats i fruits secs sense perdre la
frescor. Acabat llarg i persistent amb tocs minerals.

Maridatge: Únic per combinar amb els àpats més importants del dia i amb
tot tipus de plats, ideal per aquells més elaborats. Des de peix al forn o
paella fins a tot tipus de carn com conill amb suc. Servir entre 7° i 8 ° C